Historien om hvordan min telefon gik i stykker i mit sidste over gymnasiet det var sådan at vi skulle holde trans lokation Hvilket af dimension for alle os der nu skulle tage at blive studenter Der var en lang og hyggelig tur hvor vi alle sammen skulle mødes i det vi kalder aflagen for at holde en fælles afsked hvor man alle hvor alle de som kunne få lov til at sige farvel til hinanden det foregår sådan at hver klasse skal op på scenen og der skal man modtage sin sit afgangsbevis og det var egentlig en oplevelse jeg ikke Havde glædet mig specielt mig til da jeg ikke er så glad for at der er så mange mennesker der skal stå og kigge på mig Jeg har ikke været glad for at være i fokus og det har egentlig aldrig været siden jeg var helt lille Jeg ved ikke om det kan ligge i noget traumer eller hvad det er Men jeg glædet mig i hvert fald ikke lige så meget til det her som jeg ved at mange fra min klasse gjorde jeg har aldrig været den udadvendte type og derfor har jeg været lidt genert og bange eller nervøs kan man kalde det når jeg skulle værste hvor der var mange mennesker og endnu værre når jeg skulle op foran alle de her mennesker og være i fokus desuden skete der noget der var lidt værre end det som egentlig bare satte prikken over i og det var at da jeg skulle op på den her scene der taber min telefon og den lander lige på skærmen og skærmen går derfor i stykker så ovenpå en aften jeg egentlig ikke rigtig ville være til blev den bare lige lidt værre af det Heldigvis Kendte jeg til fixphone.dk  som næste dag faktisk gav mig en rigtig god oplevelse Jeg fik en god snak med ham der stod dernede hvor jeg også fortalte ham hvad Der var sket Han fortalte mig egentlig bare at man skal holde sit hoved højden i sådan nogle situationer og uanset hvad der Nu sker så skal man bare fortsætte Han gav mig nogle rigtig gode råd på vejen faktisk Og jeg tvivler lidt på om det egentlig var telefonen eller bare ramme generelt der gjorde at jeg fik sådan en god oplevelse