Ønsker man Apple AirPods? 

Hos os kan man finde et godt udvalg af trådløst headset, vi er specialister inden for Bluetooth pods, og ved derfor hvad der er afgørende, hvis man skal have nye trådløst headset. Noget af det vigtigste du bør tage højde for er lyttetiden, altså hvor meget tid man kan lytte til ens favoritlydbog eller ens yndlings nummer. Er du ude at gå en kort tur og vil høre musik på hele tiden er det vigtigt, at den kan bruges i samme tid, som man regner med at være ude i naturen for at gå.  

Powerbank etui 

Flere moderne Apple AirPods er med et etui, som er en mini boks, som man kan sætte sine Apple AirPods i. Her assisterer etuiet en med at holde styr på dine Apple AirPods i og derved sikrer, at man ej taber den ene af sine pods. Etuiene kan ligeledes bruges som batteri, så mens man ej bruger til musik, så oplader etuiet ens Blackpods og man vil kunne erfarer en længere over all lyttetid, det er hvad blackpods dk vil kalde for genialt. 

Til hverdagsbrug 

Bluetooth pods er en væsentlig del af hverdagen, da du ofte benytter disse i din dagligdag. Her tager du Bluetooth pods frem hvis du skal vente på nogen eller sidder i bus trafik. Derfor er det essentielt at man har ladet trådløst headset op, så du ikke behøver kigge ud i luften og ej kan høre musik.  

Er man den friske type? 

Er man i fitnesscenteret og ofte opdager at der er en ledning i vejen, som forstyrre dig i for at du kan gøre ens øvelse korrekt, så er trådløst headset den rette løsning til dig, da de ej har ledning og dermed sikrer en at der ikke er noget, som irriterer dig, så man kan fokusere på det, der er essentielt.  
Det er ej udelukkende i sportens elementer, at Apple AirPods er uundværlige, da de sagtens kan bruges i hjemmet, hvis man gør rent fordi du kan bruge din tid effektivt eller bare få det bedste ud af en irreterende opgave, som en skal udføre derhjemme og som du bare helst vil slippe for.  

Kan anvendes på jobbet 

trådløst headset kan anvendes, når du er på jobbet og vil fortage opkald, da adskillige trådløst headset nu er med indspiller, så du er foruden for at skulle holde mobiltelefonen oppe ved hovedet. Så kan man ligeledes anvende begge hænder samtidig og kan hurtige håndtere en forespørgseler  

Slip for besvær 

Bluetooth høretelefoner er uden ledning og dermed slipper man det irretende ledningspinat, som du hurtigt kan få med headsets, der har ledninger, som nemt kan blive krøllet sammen og dermed tager en tid at vikle ud for blot at skulle lytte til lydbog. Med Bluetooth høretelefoner undgår du alt det besvær, som kan komme ved headsets der kommer med ledning for eksempel, så kan ledningen i høretelefonerne ødelægges og dermed gøre dine høretelfoner ubrugeligt. Det kan man nemlig slippe for med Bluetooth pods 

Hos os finder man sit næste Bluetooth pods.