P. B. Nordic El-Service: Din Autoriserede Elektriker i Hvidovre

Når du står med et elektrisk problem i Hvidovre, er P. B. Nordic El-Service det firma, du kan stole på. Vi er et autoriseret elektrikerfirma, der bringer professionalisme og dygtighed til ethvert projekt, stort som småt. Vores erfaring spænder bredt, og vi arbejder med alt fra private hjem til andelsboligforeninger og virksomheder.

Elektrisk Tjek i Andelsboligforeninger

Sikkerheden i jeres andelsboligforening er vores højeste prioritet. Derfor tilbyder vi grundige el-tjek, der opdager og retter eventuelle fejl i jeres elektriske systemer. Et sikkert og pålideligt elektrisk system er afgørende for beboernes trivsel og tryghed.

Skift til en Ny Elektriker for Dit Andelsboligselskab

Er dit andelsboligselskab på udkig efter en ny elektriker? P. B. Nordic El-Service tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher jeres behov. Vi forstår vigtigheden af at have et pålideligt og effektivt elektrisk system og er her for at sikre, at I får den bedste service.

Vores Tjenester

Vores brede vifte af tjenester sikrer, at vi kan håndtere enhver elektrisk opgave. Her er, hvad vi tilbyder:

  • Udskiftning af gamle ledninger: Vi udskifter gamle og slidte ledninger med nye og sikre kabler for at øge sikkerheden i dit hjem eller din virksomhed.
  • Installation af nye stikkontakter og lampeudtag: Vi installerer moderne stikkontakter og lampeudtag, der møder dagens behov.
  • Opsætning af lamper: Lys op dit hjem eller arbejdsplads med vores professionelle opsætning af lamper.
  • Fejlfinding ved strømafbrydelse: Vi finder hurtigt frem til årsagen til strømafbrydelser og løser problemet effektivt.
  • Udskiftning af HPFi og installation af ny el-tavle: For ekstra sikkerhed opgraderer vi dit elektriske system med nye el-tavler, der inkluderer 2 RCD.
  • Udskiftning af sikring i kabelskab: Vi sørger for, at alle sikringer i dit kabelskab er opdaterede og fungerer korrekt.
  • Reparationer efter kortslutning og fejlstrøm: Vores team står klar til at reparere eventuelle skader forårsaget af kortslutninger eller fejlstrøm.

Akut Elektrikerservice i Hvidovre

Hos P. B. Nordic El-Service forstår vi, at elektriske problemer kan opstå når som helst. Derfor tilbyder vi akut elektrikerservice, hvor vi er på din adresse inden for en time, klar til at løse dit problem.

Tilslutning og Mere

Ud over de nævnte tjenester tilbyder vi også tilslutning af vaskemaskiner og ovne samt installation af jordspyd for sikker jording af dine stikkontakter. Det er vigtigt for os, at dit elektriske system er både sikkert og effektivt.

Kontakt Os

Hvis du har brug for en erfaren og pålidelig elektriker i Hvidovre, så tøv ikke med at kontakte P. B. Nordic El-Service på 51939300. Uanset om det drejer sig om et større projekt eller en mindre reparation, står vi klar til at hjælpe dig med dine elektrikerbehov.