Dette indhold er sponsoreret

Du kan pifte dit hjem op på mange måder og det behøves nødvendigvis ikke være dyrt at pifte dit hjem op. Ikea er et godt sted, hvis du gerne vil købe billige ting til at pifte det hele lidt op. Det kan være, at du synes din stue mangler et frisk pust. Det kan være en ny sofa, nyt tv-bord, nye billeder, hylder osv. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Lån penge – og kom i gang!

Det kan være du bare gerne vil prøve noget nyt, skabe en ny stemning eller har tænkt over gerne vil renovere i lang tid og skabe en ny stil. Hvis du står og ikke har pengene lige nu og her, så kan du foretage et minilån hos KreditNU, hvor du kan låne fra 4.000 og op til 25.000 kroner. Det er nemt, enkelt samt kan gøres hurtigt via en computer med internet.

Gode råd til at pifte dit hjem op

Køb friske blomster samt planter til at give dit hjem et frisk pust samt skabe et natur- samt bæredygtigt look. Derudover gør gulvtæppe en virkelig stor forskel i stuen. Det skaber en meget hyggelig og varm stemning i rummet, samtidig med det kan samle stuen, hvilket kan være ideelt hvis man både har stue og spisestue i samme rum. Tilføj lidt kulør til din stue, ved for eksempel at købe nogle puder i forskellige farver, som kan pifte hjemmet op, men som stadig passer til alt andet i hjemmet. Det kan nogle gange gøre en forskel i hjemmet at male en væg i rummet. Det kan give en masse ny stemning samt give rummet et ny look. Pas på med at vælge nogle meget mørke og dystre farver, da det hurtigt kan give en tung samt dyster stemning. Maling er ikke så dyrt, så det er en relativ billig løsning, hvis du gerne vil pifte dit hjem op. Alt det kræver, er pensler, malerbakke, maling samt nogle dage uden planer, for eksempel i weekenden. Hvis du ikke vil male dine vægge, så kan du også bruge tapet til at give hjemmet et nyt look.

Hold dit hjem enkelt og stilet

Derudover så hold dit hjem enkelt, stilet og moderne. Pas på med at overdøve dit hjem med alle mulige ting, så rummet føles proppet. Iøjefaldende billeder er gode. Det skaber blikfang og bidrager en hel del til rummet. Billeder er bare generelt gode til at give en bestemt stemning i rummet. Pas på med alt for mørke billeder, hvis du ikke ønsker et dystert look. Lyse billeder med eventuelt farver er gode – og hvis du vil gå den lidt mere stilet og minimalistiske vej, så er sort/hvid billeder også en sikker vinder.