Nogen låneudbydere har et krav om, at man er over 25 år, for at man har lov til at låne penge – ud fra den tanke at man måske skulle egne sig mindre til at låne penge, hvis man er under 25 år. Selvom dette krav gælder for nogle låneudbydere, så er det altså langtfra alle. Så selvom du endnu ikke er fyldt 25 år, så har du mange muligheder for at optage lån, når blot, du er fyldt 18 år.

Skal du søge om lån og er du under 25 år?

Hvis bare du finder de rette låneudbydere, så er reglerne i Danmark faktisk at det bare kræver, at du som minimum er fyldt 18, for at då har lov til at optage et lån. Har en lånudbyder valgt en højere aldersgrænse, så er det bygget på den enkelte virksomheds ønske og ikke på den danske lov.

Her kan du se mere om nemme lån for dig der er under 25 år.

Få et overblik over hvilke typer lån man kan tage

Der er en del lånemuligheder på markedet. Derfor kan det naturligvis være rigtig godt at gøre sig sin research for at finde, det der er bedst for en. Dette kan betale sig, og i og med, der er mange låneudbydere kan du også tillade dig at lede, indtil du finder det rette. Hvordan du finder det rette lån afhænger selvfølgelig af lånets størrelse. Hvor hurtigt du skal bruge lånet. Over hvor lang tid du ønsker at betale lånet tilbage. Hvor mange renter har du råd til at lægge oveni det beløb, du låner og senere skal betale tilbage? Hvor gammel er du? Er du i RKI? Der er mange spørgsmål at stille sig selv.

Her er der en oversigt over forskellige online lån og deres priser, og du vil samtidig kunne blive klogere på forskellige lånetyper. Blandt andet minilån, hurtiglån, forbrugslån, kviklån, mobillån, mikrolån, SMS-lån og om, hvordan man låner på trods af at være i RKI.

Fordelen ved online lån

Når du ansøger om et online lån fremfor at gå i banken så har du den store fordel, at der er ingen der blander sig i, hvad du skal bruge dine penge til. Du kan i princippet låne penge til præcis hvad du vil uden en formynderisk pegefinger eller stopklods, som man ofte får fra banken.

Nogen gange har man i en periode behov for et lån, hvis man enten mangler penge til regninger. Eller man skal holde bryllup, skal på en udlandsrejse eller mangler udbetaling til en ny computer eller anden lidt større investering, hvor man ikke lige har penge til udbetalingen.

En anden fordel ved at låne online er, at du ofte kan få pengene ind på din konto samme dag, du ansøger. Denne proces tager ofte mange dage hos et pengeinstitut, da lånet her skal igennem en masse processer. Så hvis du står og skal bruge pengene hurtigt, så er det en af de gode fordele ved at låne online, at du slipper for den lange ventetid.