Ville du ønske, at der var råd til at få skabt din drømmehave? Det kan være dyrt, hvis man skal til at lave store forandringer i haven. Det løber hurtigt op med materialer som fliser og planter. Nogle gange rækker drømmene også så vidt, at det kan blive nødvendigt at hyre nogle professionelle, for at man kan komme i mål med sin planer.

Men fortvivl ej. Du kan sagtens få lavet lige præcis den have, som du går og drømmer om, selvom du ikke står med kontanterne lige nu og her. Med et minilån, kan du få råd til at komme i gang med haven allerede i dag.

Skab et uderum med frugt og grønt

Der er intet så skønt, som at kunne gå ud i haven og plukke frisk frugt og grønt. Det kan være at en af de ting, som du altid har ønsket dig, er at kunne have et stykke af haven, hvor der kan dyrkes frugt og grønt.

Et minilån kan give dig mulighed for at låne helt op til 400.000kr. Så kan der blive råd til både at plante frugttræer, få sat nogle bærbuske og skabe et område, hvor du kan have plads til kapilærkasser til Melon. Inden længe, kan du nyde alle de spiselige goder, som din nye have kan give dig.

Udover at få åbnet op for et helt nyt udendørs spisekammer, kan frugttræer og grøntsager også skabe en afslappende hobby, hvor du kan få fingrene i jorden.

Lad dig inspirere af hele verden

Måske det ikke lige var den spiselige have, som du havde en drøm om. I stedet var ønsket at skabe en have, der er inspireret af flere forskellige steder i verden.

Med minilånet, kan du få råd til at gennemrenovere din have og nærmest opnå en park stemning, hvor man kan bevæge sig rundt i forskellige områder. At få sådan en have, kræver at man er villig til at investere i en række forskellige planter. Put en masse skønne urter i indkøbsvognen, find frem til de stedsegrønne buske og køb japansk kirsebær til at sætte ekstra kulør på haven.

Allerede til foråret, kan du tage dine gæster med på en tur i floraens tegn, hvor i kan slentre igennem den del af haven, der er inspireret af de hyggelige små italienske baggårde fyldt med rustikkekrukker med velduftende urter. Eller gå omkring den japansk inspirerede del af haven og oplev østens magi, og lad jer betage af den japanske kirsebærs sarte små blomster.