Har du det rette slips?

Skal man på vej til gilde og vil se skarp ud? Så kan svaret for dig være et slips. hos os forhandler et kæmpe udvalg af tonsvis differentierende afstøbninger af slips her finder du store slips, som en sjov onkel vil have eller slimslips til dig der vil se skarp ud hvis du skal ind til møde. Her kan du yderligere afslutte sit look med en slipsenål, som let og elegant organisere ens slips og gør at ens styling sidder i skabet.  

Skal du til jule tam tam med familien? 

En af de typiske ting man benytter slips er hvis man mødes om den traditionelle julemad sammen med vennerne til julefrokoster, her har BalderClothes den ideelle løsning til dig der ønsker med et alternativt juleslips. Her har BalderClothes et sort udvalg af slips der passer lige ind til julefrokosten. Her har balderClothes slips med stærke mønster.  

Gør du en dyd ud at gøre dig pæn? 

Om du er underviser, bankrådgiver eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit yndlings valg for at få dit outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig som særdeles vil gøre noget ekstra ud af dit look. Her vil det være lækkert at farvesammensætte slipsenålen med dine andre accessories, så hvis du har en guld accessorie, så tag en guldslipsenål, så ens look er gennemgående og at din viden på mode skinner igennem og kanimponere dine venner 

Mangler du rådgivning? 

Hos BalderClothes finder du et stort sammensætning af slips i tonsvis modeller. Her kan BalderClothes rådgive en til hvilket slips, der passer sammen med hvilket skjorte. Så du får en second opinion eller en anbefaling om hvad der vil passe ideelt sammen. balderClothes har igennem en lang tid dyrket slips og ved dermed hvad, som er værd at vide og hvad man skal tænke over, hvis du skal vælge et slips.  

Det kvalitetsbevidste valg 

BalderClothes værdsætter kvalitet og du kan se at adskillige af BalderClothes slips er lavet af silke, så det er nemt for en at binde. Her ser man samtidig at vores slipsenåle er i lækre og stilrent design. Så du er sikker på at slipset ikke kommer til at være i vejen for dig eller være for meget. Med en slipsenål ser du en smart accessorie, som er let for dig at benytte. BalderClothes udvalg af slipsenåle er i guld og sølv, så den 100 % er synlig på slipset, så man kan se den ekstra detalje man har påført sit look.  

Den praktiske løsning 

Man bør ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte looket, en slipsenål kan assistere en, når de første par øller er kommet indenbords. Slipsenålen hjælper en nemlig ligeledes med at organisere slipset, så den ikke flyver ud til den ene side og dermed får dit slips skævt. 

Et utal af farver 

Er man den festlige person, som holder af farver i din påklædning og har ledt efter en shop, hvor du kan købe slips i utallige forskellige farver? Så bør du ej kigge mere, BalderClothes har slips i alle mulige farver og mønstre. Både med striper og med helt stilrent slips med en farve som er gennemgående i slipset.  

Vil du have noget helt specielt eller specifikt? 

Hvis du har en tanke til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan man forhøre det ønskede slips ved BalderClothes og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til dig!