Bøvler du også tit med stramme måneder, specielt her op til jul ?

Hvis du er bekendt med en tom konto hen over december. En måned hvor der skal købes 100 gaver og en masse julelækkerier. Ja så er du nok en af dem der kan drage gavn af en smart afbetalingskonto til onlinehandel. Det har nemlig aldrig været hverken nemmere eller billigere at komme igang.

Du kan få oprettet en konto nemmere end et forbrugslån i banken. Du skal egentlig blot være en fremmed for Ribers, så plejer det kun at tage få minutter at komme igang. Det smarte er at du kan handle online som brugte du et kredit kort. 

Næsten alle butikker på nettet tager i dag løsninger som Viabill. Her har man så en konto hvor du kan samle dine køb i et beløb og dele den op i små afbetalinger. Dermed kan du handler sko, sminke, frækt lingeri, alufælge, værktøj, iphone ja endda sexlegetøj med deres løsning. Derefter lægges alle køb sammen til et beløb, du så deler op i f.eks. 10 månder. 

Hvordan virker det og hvad koster det.

Du skal ved dit første køb blot tilmelde dig med nem-id og indtaste et kredit kort. Derefter får du en konto du kan bruge i flere tusinde butikker. Når du har handlet alt det du skulle bruge. Så bliver alle køb lagt sammen på denne konto. Lidt som det ville på dit kredit kort eller debet kort. Fordelen her er nu at du kan dele betalingen op i lad os sige 10 måneder. Har du så f.eks. købt for 5.000 dkk, så kan du dele den op, så der kun trækkes 500 kr på dit kredit kort hver måned. Dermed får du langt mere luft i din økonomi, i de måneder hvor det hele er ved at vælte. Specielt i december kan denne type betaling og afbetaling være en stor hjælp for mange. Det gode er at renterne er på et meget fair niveau.