Vinteren er virkelig over os lige nu, og mens vejret er koldt udenfor, så kan det være et tidspunkt, hvor man har lyst til at forkæle sine børn lidt ekstra. Her kan du læse lidt om, hvordan du f.eks. kan gøre det.

Forkæl dine børns fødder: Strømper til det kolde vejr

Du kan finde bambus strømper til børn, når vejret er koldt udenfor. Bambus strømper til børn er mere bløde end normale strømper, og så er de geniale til det kolde vejr. Sådan kan du forkæle dine børns fødder.

Forkæl dine børns ganer: Hjemmelavede hindbærsnitter

”Men hvordan laver man Hindbærsnitter?” Tænker du måske. Det er faktisk ikke særlig svært, og netop derfor er det også den perfekte kage at bage i hjemmet, som også stadig lige i niveauet over en kedelige chokoladekage. Du skal blot bruge: Hvedemel, flormelis, bagepulver, smør, 1 æg, hindbærmarmelade og flormelis og krymmel til pynt. Du blander alle ingredienserne til selve snitten sammen, altså hvedemel, flormelis, bagepulver, smør og æg, lader dejen hvile i 30 minutter på køl, spreder dem ud til en stor firkant og bager dem. Derefter skal de lige og køle af lidt, og så kan du derefter skære dem. Du putter nu marmeladen mellem to snitter, samler og pynter og vupi: Så har du hindbærsnitter!

Forkæl dine børns grin: Tag en tur i biografen

Når det er koldt udenfor, så er det perfekt at blive inde og se en film. Men nogle gange har man også brug for at komme lidt ud, og så er biografen den perfekte middelvej.

Ikke råd til forkælelse?

Hvis du har svært ved at finde pengene til at forkæle dine børn, så kan du altid vælge at tage et mindre forbrugslån, der kan finansiere deres forkælelse. Man skal også huske at leve i nuet nogle gange.