Når lånet eller lånene endelig er blevet afbetalt, så er det en god dag. Man har endelig udsigt til lidt mere økonomisk frihed, og hvis man har lært noget af at låne penge, så er det, at det nok er en bedre idé at have pengene end at låne dem. Så slipper man nemlig for renterne, og hvis man vælger at investere de penge, man har, så kan de endda også vokse sig endnu større end det oprindelige beløb. Dette er selvfølgelig ikke med garanti, og der er jo altid en risiko involveret, hvis man vælger at investere i noget.

Hvis du ikke helt ved, hvordan du kan spare penge op, så kan du jo bare starte med at betale det månedlige afdrag ind på en separat konto – og så vil det fungere som en form for automatisk opsparing. Du har jo lært at leve med dit tidligere månedlige afdrag, så du kan sagtens fortsætte på den måde. Du kan også vælge at spare endnu mere op ved at spare på dine udgifter inden for forskellige kategorier. Mange kan spare en del penge ved at stoppe med at ryge eller ryge mindre, stoppe med at købe snacks, stoppe med at lave impulskøb (købe de varer ved kassen) og selvfølgelig drikke mindre kaffe, der ikke er brygget hjemmefra.

Mange vælger at bruge deres opsparede penge på at købe Litecoin, efter de tjekker den stigende lite coin kurs. Hvis du ikke allerede ved, hvad Litecoin er, så er det en kryptovaluta ligesom Bitcoin. Forskellen er dog, at Litecoin er udgivet i 2011, hvor Bitcoin udkom i 2009. Mange vælger at bruge Litecoin, når gebyrerne på Bitcoin bliver alt for høje. Det gør de, når der er meget aktivitet på netværket. Dette sker typisk, når kurserne er meget høje – dette vil sige nu. Denne artikel skal ikke ses som rådgivning om investeringer eller lignende.